pieter jongschaap kalenberg

Kalenbergerpad 4
8377 HL Kalenberg
0561 477 527

www.pieterjongschaap.nl

Op +/- 15 KM van Giethoorn

Ontmoetingsruimte en terras
“Heerlijk onder de bomen op een terras aan het water bij Pieter Jongschaap, je ziet de bootjes aan je voorbij varen terwijl je geniet van een vers kopje koffie”. Het behoort tot één van de vele ongecompliceerde mogelijkheden die wij u graag bieden tijdens uw bezoek aan ’t Lokaal, zoals we ons kerkje hebben genoemd.
Voor een tussenstop tijdens uw verblijf in de Weerribben en Wieden of na het varen in één van onze boten kunt u onder het genot van een lunch, ijsje of drankje de steeds wisselende exposities komen bekijken, aan u gepresenteerd in een omgeving van oorspronkelijke kerkbanken, kansel etc.

Bijeenkomsten, feestjes, partijtjes in een authentieke omgeving
’t Lokaal en nabijgelegen Taveerne zijn, naast bijzonder geschikt voor onvergetelijke feestelijkheden, ook uniek voor uw bedrijfspresentatie of receptie. Het persoonlijke en kleinschalige karakter maakt het mogelijk om mensen met elkaar kennis te laten maken in een orginele omgeving. De ruimtes zijn toegankelijk voor jong en oud.

Fluisterboten, sloepen en kano’s
Of u nu met een kleine groep bent, als (romantisch) stelletje of met een uitgebreid gezelschap, u vindt bij ons vele mogelijkheden om vanaf het water te genieten van de mooie omgeving. Binnen onze gevarieerde vloot kunt u kiezen voor sportieve kano’s, elektrisch aangedreven fluisterboten of sloepen, passend bij uw wensen.

Fietsen huren voor jong en oud
Het Nationaal Park Weerribben en Wieden leent zich perfect voor een heerlijk dagje fietsen. Met het hele gezin, voor jong en oud. Kom bij ons langs, stap op één van onze fietsen en u bevindt zich binnen de kortste keren te midden van rust en natuur.

Rondvaarten
Ons rondvaartbedrijf staat bekend om zijn “maatwerk”. Dat wil zeggen, in gezamenlijk overleg bepalen wij tijdsduur en route van de vaartochten. Wij zijn ons ervan bewust dat de ene groep de andere niet is. Zo zal er bij een familiefeestje eisen worden gesteld die verschillen van puur zakelijke ontmoetingen. We houden graag rekening met uw wensen.

Pieter Jongschaap in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland !