Eten & Drinken
Overnachten
Varen
Activiteiten
Informatie

home – varen

Varen in Weerribben-Wieden

De Weerribben is een prachtig gebied in Nederland waar je kunt varen tussen de rietvelden en de talloze meren en plassen. Het is een uniek gebied dat bekend staat om zijn rijke flora en fauna, waaronder vele soorten vogels en andere dieren die in het gebied leven.

Er zijn veel verschillende manieren om de Weerribben te verkennen, zoals met een kano, een sloep of zelfs met een elektrische boot. Veel mensen kiezen ervoor om te gaan varen met een gids die hen meeneemt naar de mooiste plekjes en hen vertelt over de geschiedenis en de natuur van het gebied.

Een van de highlights van een vaartocht door de Weerribben is het bezoeken van de stiltegebieden, waar je kunt genieten van de rust en de prachtige natuur. Hier kun je vaak veel vogels spotten en soms zelfs bevers, otters en andere dieren.

Varen in de Weerribben is een geweldige manier om de natuur te ontdekken en te genieten van de prachtige omgeving. Het is ook een goede manier om even te ontsnappen aan de drukte van de stad en om te genieten van de rust en de stilte van de natuur.

Reserveer een boot

Informatie aanvraag

  Naam *

  E-mail *

  Telefoonnummer *

  Uw aanvraag

  * Verplichte velden

  DEEL DEZE PAGINA

  Door op onderstaande knoppen te klikken kunt u deze pagina makkelijk op uw eigen socials delen. Bedankt!