Eten & Drinken
Overnachten
Varen
Activiteiten
Informatie

homevaren – suppen

Suppen Weerribben

Stand-up Paddling (SUP) in de Weerribben is een unieke manier om dit prachtige gebied in Nederland te verkennen. De Weerribben is een uniek natuurgebied met rietvelden, meren en kanalen, waar men kan genieten van de rust en de natuur. Tijdens een SUP-tocht kan men genieten van het prachtige uitzicht en de vele wilde dieren die hier voorkomen, zoals eenden, zwanen en zelfs otters.

Stand-up Paddling biedt een unieke ervaring omdat men zich voortbeweegt op eigen kracht en de omgeving op een rustige en intieme manier kan verkennen. Men kan zich vrij bewegen door de kanalen en meren en de stilte en de natuur van dichtbij beleven.

Er zijn verschillende verhuurbedrijven waar men een SUP-board kan huren en er zijn ook gidsen beschikbaar die de tocht kunnen begeleiden. Er zijn verschillende routes beschikbaar, waaronder korte tochten van een paar uur of langere tochten die een hele dag duren.

Stand-up Paddling in de Weerribben is een unieke en avontuurlijke manier om de natuur van dit gebied te ontdekken en te genieten van de prachtige omgeving. Het is een geweldige manier om de Weerribben te verkennen en tegelijkertijd te genieten van de rust en de natuur.

reserveer een SUP board

SUP verhuurbedrijven in de weerribben

No Listing Found!

SUP verhuurbedrijven in de omgeving

reserveer een sup

Informatie aanvraag

  Naam *

  E-mail *

  Telefoonnummer *

  Uw aanvraag

  * Verplichte velden

  DEEL DEZE PAGINA

  Door op onderstaande knoppen te klikken kunt u deze pagina makkelijk op uw eigen socials delen. Bedankt!