Eten & Drinken
Overnachten
Varen
Activiteiten
Informatie

homevaren – sloepvaren

Sloepvaren

De Weerribben is een prachtig gebied in Nederland waar men kan genieten van de natuur tijdens het sloepvaren. De rietvelden en meren geven een uniek uitzicht en er is veel wild te zien, zoals eenden, zwanen en zelfs otters. Tijdens een sloeptocht door de Weerribben kan men genieten van de rust en stilte, alleen onderbroken door het geluid van de vogels en het kabbelende water.

Er zijn verschillende verhuurbedrijven waar men een sloep kan huren en er zijn ook gidsen beschikbaar die de tocht kunnen begeleiden. Er zijn verschillende routes beschikbaar, waaronder korte tochten van een paar uur of langere tochten die een hele dag duren.

Het is belangrijk om rekening te houden met de weersomstandigheden en het waterpeil tijdens het plannen van een sloeptocht. In de zomermaanden kan het druk zijn op het water, dus het is aan te raden om op tijd te reserveren.

Sloepvaren in de Weerribben is een unieke manier om de natuur te beleven en te genieten van de rust en de prachtige omgeving. Het is een ervaring die men niet snel zal vergeten.

Reserveer een sloep

Sloepenvaren in de Weerribben

Sloepenvaren in de omgeving

Informatie aanvraag

  Naam *

  E-mail *

  Telefoonnummer *

  Uw aanvraag

  * Verplichte velden

  DEEL DEZE PAGINA

  Door op onderstaande knoppen te klikken kunt u deze pagina makkelijk op uw eigen socials delen. Bedankt!